Be happy!

“Be the change that you wish to see in the world.” – Mahatma Gandhi

Ce facem!?

1 Comment

Ce facem atunci cand nu mai avem nimic? Ce facem atunci cand tot ce ne-am propus sa realizam s-a naruit intr-o clipa?

Ne pastram calmul, tragem aer adanc in piept, ne retragem putin si analizam ceea ce am facut gresit, dupa care incepem sa cladim din nou!

Nimeni nu-ti poate garanta ca vei reusi de data asta, dar daca nu incerci nu vei afla niciodata! Mai bine regreti ca ai facut ceva, decat ca nu ai facut!

Renuntati la prejudecati, opiniile altora si traiti-va viata asa cum simtiti, faceti ceea ce va face fericiti, investiti in voi!

Dupa ce ne gasim echilibrul si fericirea vom putea darui fericire si celor din jurul nostru!

Nu luam nimic cu noi atunci cand parasim aceasta lume, decat amintiri! Asa ca aveti grija sa va faceti amintiri, de preferat amintiri placute!

Zambiti mai mult si bucurati-va de tot ce aveti!

Advertisements

One thought on “Ce facem!?

  1. Crede in sentimentele tale, desi sentimentele nu sunt intotdeauna logice dar sunt intotdeauna valabile. Nu e ceea ce poti ignora. E ceva acolo care te roade si trage de tine in scopul de ati gasi pacea si trebuie sa le permiti sa simti ceea ce simti.
    Trebuie sa renunti la ce „ar trebui sa simti” sau „nu ar trebui sa simti”. Asculta adevarul din tine si fa ceea ce e bine pentru tine. Nu lasa pe nimeni, inclusiv pe tine sa fii convins altfel.

    E o nebunie cum poti sa treci prin luni sau ani fara sa vorbesti cu cineva, dar inca sa iti mai treaca prin minte, zi de zi, amintirea…

    Sunt momente , episoade in viata dureroase….extrem de dureroase. Totul devine complicat, nu ai idee unde sa mergi, ce sa faci, te pierzi in parerile celor din jurul tau. Totul depinde de tine, ceea ce vrei cu adevarat sa continue. Uneori lucrurile care ne dor ne fac mai puternici dar ne raspund la intrebari.

    Nu te opri de la viata, iubire si nu in ultimul rand la speranta.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s